Wie zijn wij en wat bieden wij

Beste bezoeker,

Welkom op onze website! Voordat u verder gaat willen wij ons graag even aan u voorstellen.

Wij zijn Paul en Celia Jaspers.

Door de zwangerschap van onze schoondochter kwamen wij erachter dat er veel bedrijven zijn die producten verkopen rondom de zwangerschap en de geboorte, echter de zorg was vaak ver te zoeken. Daarom hebben wij eind 2004 de deuren geopend van Ballio, de geboortewinkel met zorg.

De geboortewinkel is een concept waarbij u vanaf de eerste tekenen van zwangerschap terecht kunt. Zo hebben wij een echobureau waar u prachtige 3d echo�s kunt laten maken en verkopen wij verschillende producten voor tijdens en na de zwangerschap.

In de studio van Paul kunt u terecht voor verschillende echo�s, van geslachtsbepaling tot een driedimensionale film. Paul neemt altijd rustig de tijd voor een echo. Hij weet als geen ander hoe het belangrijk het is om ontspannen te zijn en om u op uw gemak te voelen. Door deze persoonlijke aanpak en door zijn medische achtergrond als bent u verzekerd van de beste echo, met het mooiste resultaat!

In de geboortewinkel willen we u zoveel mogelijk kunnen bieden rondom de zwangerschap, geboorte en borstvoeding, dit alles met extra zorg voor u als aanstaande ouders en grootouders. U kunt bij ons terecht voor specifieke producten zoals katoenen luiers, bakerzakken en diversen spenen. Ook bieden wij een zeer ruim assortiment aan borstvoedingsproducten. Van speciale Bh�s en kleding tot elektrische 2 fase borstkolven. Kom gerust eens binnen om te zien wat we u kunnen bieden.

Sinds begin 2010 kunt voor een groot deel van ons assortiment ook terecht op onze webwinkel. We hebben getracht om de zorg die we u bieden in onze winkel, te vertalen naar onze webwinkel. We hopen dat u met de aangeboden informatie de juiste keuze weet te maken. Aarzel echter niet om te contact op te nemen wanneer dit niet het geval is, kwaliteit en zorg staat immers bij ons voorop, ook in het digitale tijdperk!

Veel plezier op onze website en we hopen u graag te ontmoeten in onze geboortewinkel!

Met vriendelijke groeten,


Paul en Celia Jaspers.

Openingstijden

Met ingang van 1 februari 2010 veranderen onze openingstijden.
Wij zijn dan:
 

Ma.  
Di.  
Wo.  
Do.  
Vr.  
Za.  

Adresgegevens

Ballio geboortewinkel en echoburo met zorg
Spittaalstraat 36
7201 EE Zutphen
Mobiel 06-83174315
Telefoon 0575-513388

Copyright Ballio ---- 2006 - 2018